Shanghai Inn and Mansion

3 out of 5 stars (3 / 5)
Een verblijf in dit hotel met zijn intieme en romantische sfeer is een heel aparte ervaring en geeft u echt het gevoel in de aloude Oriënt te verblijven. Geen ander hotel in Bangkok biedt u zo’n unieke ‘Chinese living experience’.

Ligging: in het hartje van Chinatown.

Bijzonderheden: Het hotel biedt een gratis tuktuk service naar zowel de metro als de skytrain.

 

Kamers
Alle 51 kleurrijk ingerichte superiorkamers van de Inn hebben individueel regelbare airconditioning, tv, WiFi, telefoon, dagelijks gratis gevulde minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje en een badkamer met douche, toilet, en föhn. De 24 deluxe kamers en suites van de Mansion liggen op een aparte verdieping en zijn luxueuzer en moderner ingericht met o.a. 2 flatscreen tv’s. De suites (49m2) hebben een aparte woon- en slaapkamer met in beide kamers een tv. Deze kamers hebben bovendien Shanghai Mansion Butler Service.

 

Faciliteiten
Receptie, lift, restaurant met Chinese en internationale keuken, wellnesscenter met o.a. Yin Yang massage en bibliotheek met WiFi.

 

Restaurants & Bars
Cotton Jazz Bar (Thaise en internationale gerechten, snacks en cocktails)

* Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de actuele wisselkoers van de Thaise Baht en Euro. Deze koers is aan verandering onderhevig. Het definitieve boekingstarief wordt tijdens de boeking aan u doorgegeven.