Resortstay 3b: Ontdekking Chiang Mai – Bungalow B Garden (4 dagen / 3 nachten)

Hoogtepunten:
Doi Suthep bergtempel
Boottocht over de Ping rivier
Buffelkamp
Olifantenpark
Bamboerafting
Pandas in Chiang Mai Zoo
Fietstocht rondom Chiang Mai

Dag 1

Bergtempel en boottocht

Transfer van het vliegveld, station of uw hotel in Chiang Mai naar het resort. Vroeg in de middag rijdt u de bergen in voor een bezoek aan de op 1.054m hoogte in de jungle gelegen Doi Suthep tempel. Aansluitend maakt u een ca. 2 uur durende boottocht over de Ping rivier waarbij fruit en nonalcoholische dranken worden geserveerd. Vervolgens ‘s avonds een diner in het resort.

Dag 2

Olifanten en Pandas

U maakt allereerst kennis met hoe eeuwenlang de rijstvelden werden geploegd en geëgd met behulp van waterbuffels. Aansluitend bezoekt u een nabijgelegen olifantenpark waar u optioneel een rustige bamboeraft op de Maetang rivier en een rit in een authentieke ossenkar kunt maken. Na de lunch rijdt u naar de Chiang Mai Zoo waar u o.a. de populaire panda’s die hier op bezoek zijn kunt bewonderen.

Dag 3

Fietstocht door dorpjes en rijstvelden rondom Chiang Mai

Om ca. 08.30 vertrekt u vanaf het resort. U fietst over rustige landelijke weggetjes en door idyllische dorpjes met uit teakhout gebouwde, authentieke Thaise huizen. U ziet verscholen tempeltjes en geniet van de vele bloemen en het tropische landschap. Kinderen zwaaien u lachend tegemoet en nieuwsgierig wordt u ook begroet door hun ouders. Onderweg wordt een snack geserveerd. Omstreeks 13.00 uur bent u weer terug in het resort waar u ’s middags heerlijk kunt relaxen.

Dag 4

Chiang Mai

Na het ontbijt volgt in de loop van de ochtend de transfer naar het vliegveld, station of hotel van uw keuze in Chiang Mai.