Resortstay 2a: Fascinerend Chiang Mai – Bungalow A-2 Garden

Hoogtepunten:
Doi Suthep bergtempel

Boottocht over de Ping rivier

Buffelkamp

Olifantenpark
Bamboerafting

Slangenboerderij
Orchideeënkwekerij
Treinrit per lokale trein

Muang On grotten

Sankamphaeng heetwaterbronnen

Kunstnijverheid Borsang

Dag 1

Bergtempel en boottocht

Transfer van het vliegveld, station of uw hotel in Chiang Mai naar het resort. Vroeg in de middag rijdt u de bergen in voor een bezoek aan de op 1.054m hoogte in de jungle gelegen Doi Suthep tempel. Aansluitend maakt u een ca. 2 uur durende boottocht over de Ping rivier waarbij fruit en nonalcoholische dranken worden geserveerd. Vervolgens ‘s avonds een diner in het resort.

Dag 2

Olifantenpark en slangenboerderij

In de door beboste bergen omgeven Mae Taeng vallei maakt u allereerst kennis met hoe eeuwenlang de rijstvelden werden geploegd en geëgd met behulp van waterbuffels. Aansluitend bezoekt u een nabijgelegen olifantenpark waar u optioneel een rustige bamboeraft op de Maetang rivier en een rit in een authentieke ossenkar kunt maken. Na de lunch rijdt u naar Borsang, bekend om de goede kwaliteit zijde, het bewerken van edelstenen en de kleurrijke parasols.

Dag 3

Treinrit, grotten, warmwaterbronnen en kunstnijverheid

Per lokale trein reist u naar Mae Ta. Vervolgens stapt u in de gereedstaande minivan voor een bezoek aan de indrukwekkende Muang On grotten en de Sankamphaeng heetwaterbronnen. Na de lunch rijdt u naar Borsang, bekend om de goede kwaliteit zijde, het bewerken van edelstenen en de kleurrijke parasols.

Dag 4

Chiang Mai

Na het ontbijt volgt in de loop van de ochtend de transfer naar het vliegveld, station of hotel van uw keuze in Chiang Mai.