Putahracsa Resort

4 out of 5 stars (4 / 5)
Een uit twee door een weg gecheiden gedeelten bestaand kleinschalig resort waarvan een deel direct aan het strand ligt en het andere deel aan de overkant van de weg.

Ligging: In het noordelijk deel van Hua Hin op ongeveer 5 minuten rijden van het centrum van Hua Hin.

Bijzonderheden: afgezien van de weg die beide delen van het resort scheidt vindt u hier een op slechts 2 km. van het stadscentrum gelegen oase van rust.

 

 

Kamers
De 36 in een tuin gelegen en modern ingerichte Silksand kamers (44 m2) hebben airconditioning, TV, teสefoon, gratis wifi, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluis en een badkamer met gescheiden bad en douche, toilet en föhn. De 8 bijzonder populaire Sansky Villas (80 m2) zijn ruimer en hebben bovendien een patio met een eigen, afgescheiden buitenterras – met een eenvoudige handeling kunt u uw tv vanuit de kamer naar de patio draaien – en een dakterras.

 

Faciliteiten
Receptie met kleine lobby, WiFi in de openbare ruimten, 2 restaurants en patisserie, 3 zwembaden, wellnesscenter en een Beach Club.

 

Restaurants & Bars
2 Restaurants • Patisserie

* Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de actuele wisselkoers van de Thaise Baht en Euro. Deze koers is aan verandering onderhevig. Het definitieve boekingstarief wordt tijdens de boeking aan u doorgegeven.