Minitrip 1: Khao Yai Nationaal Park (2 dagen / 1 nacht)

  • Bestemming:
  • Reisduur: 2 days

Deze tour wordt uitgevoerd op prive basis.

Khao Yai is het bekendste wildpark en natuurreservaat van Thailand. Met haar ca. 2.100 km2 omvat het tropisch regenwoud, grasland en bergen tot 1.400 m hoogte. Er leven vele bedreigde diersoorten, waaronder olifanten, gibbons, tijgers en neushoornvogels. Daarnaast heeft het een rijke flora.

Hoogtepunten:
-Bang Pa-In zomerpaleis

-Ayutthaya Historical Park
-Nightsafari

-Khao Yai National Park

-Heo Suwat en Heo Narok waterval
-
Exotische fauna en flora

Dag 1

Bangkok – Ayutthaya – Khao Yai National Park (ca. 190km)

’s Morgens bezoekt u allereerst het Bang Pa-In zomerpaleis. Vervolgens verkent u diverse ruines in het wereldberoemde Ayutthaya Historical Park. Na de lunch rijdt u naar het nabij de ingang van het nationale park gelegen, The Greenery Resort. In de vooravond is er een safari voor het spotten van wilde dieren. Diner op de terugweg naar het hotel. U verblijft 1 nacht in het The Greenery Resort.

Dag 2
Nationaal Park Khao Yai – Bangkok (ca. 160 km)

Na een vroeg ontbijt volgt u de hoofdroute door het park met o.a. stops bij uitzichtpunten en het parkhoofdkwartier. U ziet o.a. exotische vogels en apen die soms nieuwsgierig langs de weg op voorbijkomers zitten te wachten! U maakt een avontuurlijke wandeling door de jungle naar o.a. de Heo Suwat en Heo Narok watervallen en luncht in het park. In de namiddag rijdt u terug naar Bangkok en wordt u naar het hotel van uw keuze gebracht.

Voor een omschrijving van het The Greenery Resort zie onderdeel Bestemmingen.