Minitrip 6: River Camp & Floathouse (3 dagen / 2 nachten)

Deze tour wordt uitgevoerd in een internationaal gezelschap.

Hintok River Camp ***+

Alle tenten staan op een 1.30 m verhoogd platform met een zonneterras en het interieur is gebouwd in safari stijl. Ligging: Idyllisch aan de oevers van de River Kwai nabij het monument van de Hellfire Pass. Faciliteiten: restaurant, bar, zwembad, kampvuur, massage en mountainbikes. Tenten: Alle 32 m2 grote canvas tenten hebben airconditioning, ventilator, koelkast, minibar en een aparte badkamer tent met douche en toilet. Bijzonderheden: Er is een volledig ingerichte keuken op het campingterrein. Daarnaast is er een natuurlijke warmwaterbron op het terrein.

River Kwai Floathouse****

Een elegant boetiekstijl drijvend resort op een unieke lokatie voor wie van privacy, rust en comfort houdt. Ligging: In de River Kwai op 65 km van de brug, omgeven door bergen en kliffen en in het hart van de jungle. Faciliteiten: Receptie, lobby/lounge, restaurant, massage en aromatherapie behandeling, geen lift (laagbouw). Kamers: Alle ruime en luxe op vlotten gebouwde villastijl kamers hebben airconditioning en een badkamer met douche en toilet. Alle kamers hebben een eigen balkon met zitjes en aanlegsteiger.

Hoogtepunten:
-Brug over de River Kwai

-Don Rak Erebegraafplaats

-Thailand-Burma Railway centre museum
-Hellfire Pass
Eten offeren aan de monniken
-Boottocht over de Kwai rivier
-Mondorp met traditionele dans en muziek
-
Treinrit over de Dodenspoorweg

Dag 1
Bangkok – River Kwai Hintok River Camp (ca. 180km)

Vanaf uw hotel in Bangkok rijdt u naar Kanchanaburi. Hier bezoekt u het Thailand-Burma Railway Centre museum, de Erebegraafplaats en de Brug over de River Kwai. Aansluitend  gaat u naar de camping. Na de lunch bezoekt u het monument van de Hellfire Pass. ’s Avonds is er een diner.

Dag 2
Mon dorp – River Kwai Floathouse

‘s Morgens vroeg rijdt u met een mountainbike naar een tempel om eten te offeren aan de monniken. U maakt een boottocht over de Kwai rivier naar het etnisch Mon dorp. Aansluitend vaart u naar het River Kwai Floathouse. Na de lunch is de middag ter vrije besteding. ’s Avonds wordt uw diner opgeluisterd door traditionele Mon dans en muziek. Overnachting in het River Kwai Floathouse.

Dag 3
Treinrit – Bangkok (ca. 180km)

De ochtend is ter vrije besteding. Na de lunch maakt u een enerverende treinrit over de historische Dodenspoorweg en rijdt u terug naar Bangkok, waar u naar het hotel van uw keuze gebracht wordt.