Minitrip 3: River Camp & Junglerafts (3 dagen / 2 nachten)

Deze tour wordt uitgevoerd in een internationaal gezelschap.

Hintok River Camp ***+
Alle tenten staan op een 1.30 m verhoogd platform met een zonneterras en het interieur is gebouwd in safari stijl.Ligging: Idyllisch aan de oevers van de River Kwai nabij het monument van de Hellfire Pass. Faciliteiten: restaurant, bar, zwembad, kampvuur, massage en mountainbikes. Tenten: Alle 32 m2 grote canvas tenten hebben airconditioning, ventilator, koelkast, minibar en een aparte badkamer tent met douche en toilet. Bijzonderheden: Er is een volledig ingerichte keuken op het campingterrein. Daarnaast is er een natuurlijke warmwaterbron op het terrein.

River Kwai Jungle Rafts **+
Eenvoudige maar bijzonder sfeervolle accommodatie. Ligging: In de River Kwai op ongeveer 70 km van de brug in het hart van de jungle. Faciliteiten: Receptie, restaurant, massage en aromatherapie behandeling, geen lift (laagbouw). Kamers: Ieder vlot heeft 4 geschakelde kamers met douche en toilet en koud stromend water. Voor de kamers is een gemeenschappelijke ruimte met zitjes en hangmatten.

Hoogtepunten:
-Brug over de River Kwai

-Don Rak Erebegraafplaats

-Thailand-Burma Railway centre museum
-Hellfire Pass
-Booottocht over de Kwai rivier
-Mondorp met traditionele dans en muziek

-Treinrit over de Dodenspoorweg

Dag 1
Bangkok – River Kwai Hintok River Camp (ca. 180 km)

U wordt opgehaald bij uw hotel in Bangkok. In Kanchanaburi bezoekt u de Brug over de River Kwai, de Don Rak begraafplaats en het Thailand-Burma Railway Centre. Na een lunch op de camping bezoekt u het Hellfire Pass Memorial Museum en u maakt een wandeling door de jungle naar het Hintok station. In de namiddag rijdt u per mountainbike naar een nabij de camping gelegen dorp. ’s Avonds is er een diner.

Dag 2
Mon dorp – River Kwai Jungle Rafts

Na het ontbijt vaart u over de Kwai rivier naar de Jungle Rafts. U bezoekt een nabijgelegen dorp, waarvan de bewoners oorspronkelijk afkomstig zijn uit Birma. Na de lunch is de middag ter vrije besteding. Optioneel kunt u op een olifant een tocht door de jungle maken. ‘s Avonds een diner met traditionele Mon dans en muziek. Overnachting in de River Kwai Jungle Rafts.

Dag 3
Treinrit – Bangkok (ca. 180 km)

Na de lunch maakt u een treinrit over de Birmaspoorlijn. Aansluitend rijdt u naar Bangkok, waar u naar het hotel van uw keuze gebracht wordt.