Minitrip 2b: River Kwai & Waterval: met verblijf in het Pung Waan Yai Resort & Spa Kwai Yai op privé-basis (3 dagen / 2 nachten)

Pung Waan Yai Resort & Spa ***

Een mooi Spa resort hotel in een groene omgeving aan de oever van de River Kwai op slechts 2 km afstand van de brug en 5 km van de stad Kanchanaburi. Faciliteiten: Receptie, lobby/lounge, restaurant, zwembad, massage en aromatherapie behandeling, lift. Kamers: Alle ruime kamers hebben airconditioning,koelkast en badkamer met douche en toilet. De superior kamers hebben tuinzicht, de deluxe kamers rivierzicht en de spa deluxe kamers zijn ruimer en hebben een bad.

Inbegrepen highlights:

Boottocht over de Kwai rivier
Brug over de River Kwai
Chungkai Erebegraafplaats
JEATH oorlogsmuseum
Olifantensafari
Bamboeraft
Treinrit over de Dodenspoorweg

Dag 1
Bangkok – River Kwai (ca. 130 km)

Vanaf uw hotel in Bangkok rijdt u naar het Pung Waan Yai Resort & Spa. Na de lunch in het resort maakt u een tocht met een bamboevlot over de rivier en een enerverende olifantensafari. Aansluitend maakt u een treinrit over de Dodenspoorweg. ‘s Avonds een diner.

Dag 2
Erawan waterval

In de ochtend brengt u een bezoek aan de Erawan waterval. Na de lunch is de middag ter vrije besteding. ‘s Avonds een diner.

Dag 3
River Kwai – Bangkok (ca. 130 km)

In de ochtend maakt u een boottrip over de Kwai rivier met een bezoek aan de Brug over de River Kwai, de Chungkai erebegraafplaats en het JEATH oorlogsmuseum. Na de lunch in het resort rijdt u terug naar Bangkok en wordt u naar het hotel van uw keuze gebracht.