Leven als een mahout met zijn olifant – Mahout voor 2 dagen (2 dagen / 1 nacht)

Leef als een ‘mahout’ met zijn olifant, bezoek een bergstam dorp, maak een wandeling door de Thaise jungle en geniet van een raftingtocht over de rivier.

Dag 1

Chiang Mai – Baanchang Elephant Park           

Vandaag leert u alles over olifanten en het mahout zijn. Om ca 08.30 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en naar het olifantenpark gebracht, met onderweg een stop bij de lokale markt waar u verse bamboe en andere lekkernijen koopt voor uw nieuwe vriend. U krijgt EHBO les, leert wat ze eten en drinken. U leert tevens de basistechnieken en commando’s over hoe je ze moet leiden. Na de lunch leert u verder en is het tijd om met de kanjers de rivier in te gaan om ze te wassen en te schrobben. Vervolgens maakt u een wandeling samen met deze kolos door de jungle. ’s Avonds is er een diner en u overnacht in een eenvoudige lodge met een douche met warm stromend water. Een onvergetelijke, spannende, leuke en zeker leerzame dag.

Dag 2

Baanchang Elephant Park – Trekking en Rafting – Chiang Mai

Na het ontbijt gaat u samen met de mahout uw olifant wassen. U leert verder en gaat met uw nieuwe vrienden de jungle in. Na de lunch is het helaas tijd om afscheid te nemen en wordt u naar het hotel in Chiang Mai gebracht waar u aan het eind van de middag aankomt Einde van een onvergetelijke ervaring.