Arrangement 1: Khao Sok Avontuur

Maak kennis met de natuurlijke schoonheid van het Khao Sok Nationale Park. Het park is een combinatie van het wildreservaat Klongsang – met tot 1.000 meter hoge steile kalksteenbergen en dicht, maagdelijk regenwoud met heldere beekjes en ruisende watervallen en het gigantische Ratchaphrapha-stuwmeer. Het meer is ontstaan door de aanleg van een dam waardoor grote delen van de jungle onder water zijn komen te staan. Majestueuze rotsformaties rijzen loodrecht uit het water omhoog en ook komen er nog steeds boomtoppen boven het water uit. Zelden zult u de kans hebben om onder leiding van ervaren gidsen de natuur van zo dichtbij te beleven.

Wijzigingen
Soms zijn, als gevolg van plaatselijke omstandigheden – het weer, de conditie van de wegen – kleine wijzigingen in het jungleprogramma noodzakelijk en moet de route, het programma of accommodatie soms worden aangepast of veranderd. De intentie van de tour blijft ten allen tijde gehandhaafd.
Voor bechrijving van het hotels: zie onderdeel Bestemmingen

Dag 1

Surat Thani/Khao Lak/Phuket/Krabi – Khao Sok National Park

Transfer van Surat Thani, Phuket, Khao Lak of Krabi naar het Khao Sok Rainforest Resort. Na de lunch gaat u op de Klong Sok rivier kanoẻn, waarbij u langs indrukwekkende rotswanden en door een “tunnel” in de dichte jungle gaat. Een ware sensatie! In de avond heeft u een diner in het riverside restaurant van het resort. Samen met de vele vuurvliegjes en de geheimzinnige junglegeluiden zorgen zij voor een heel aparte en gezellige sfeer.

Dag 2

Khao Sok National Park – Dagtrip Rajaphrapha meer

Na het ontbijt in het resort gaat u naar het Rajaphrapha meer. Per longtailboot maakt u een onvergetelijke dagtocht op het gigantische stuwmeer. De lunch is op een drijvend restaurant en hier kunt u tevens relaxen en zwemmen in het heldere water. U maakt o.a. een jungle wandeling, verkent een grot en bezoekt een drijvend huis. In de namiddag vaart u terug naar de pier en volgt de transfer naar uw resort. In de avond heeft u een diner in het resort.

Dag 3

Khao Sok National Park – Surat Thani/Khao Lak/Phuket/Krabi

Na het ontbijt kunt u nog wat relaxen in het resort. In de loop van de ochtend wordt u teruggebracht naar Surat Thani/Khao Lak, Phuket of Krabi.

Bovengenoemd arrangement is geschikt voor kinderen die min. 7 jaar oud zijn, kunnen zwemmen, een ladder durven te beklimmen en geen hoogtevrees hebben.

Tip:

Nog niet genoeg avontuur?  Kies dan voor ons Khao Sok arrangement 2: Khao Sok Avontuur & drijvende lodge