The Kala Samui

4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Een luxe boetiek hotel van een kwaliteit en met een service die uw verwachtingen zullen overtreffen en waar als doel gesteld wordt dat u met een ondenkbare hoeveelheid goede herinneringen aan de “Kala Experience” huiswaarts keert. Waar elders vindt u een hotel met zoveel persoonlijke service dat u bijvoorbeeld nog tot laat in de middag kunt ontbijten?

Ligging: Uniek met een prachtig uitzicht over de Golf van Thailand aan het Coral Cove Beach, op ca. 10 minuten rijden van zowel Chaweng Beach als Lamai Beach.

Bijzonderheden: Activiteiten zoals vissen, snorkelen en kayaken – met erbij behorende uitrusting – zijn gratis. Aangezien de Kala (hetgeen kokosnootbast betekent) op verschillende niveaus ligt is het hotel minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

 

Kamers
Ruime en sfeervolle deluxe kamers (45-52 m2) en de luxe suites (80 m2) met airconditioning, tv, telefoon, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje en een badkamer met gescheiden bad en douche, toilet en een balkon met zeezicht.

 

Faciliteiten
Open receptie en lounge, 26 Graden Restaurant met een fameuze keuken, Rabbit Bar, een prachtig gelegen zwembad, Kala spacentrum, bibliotheek en Beach Club. Geen lift (laagbouw).

 

Restaurants & Bars
26 Graden restaurant met internationale keuken en ook lokale gerechten • Rabbit Bar

* Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de actuele wisselkoers van de Thaise Baht en Euro. Deze koers is aan verandering onderhevig. Het definitieve boekingstarief wordt tijdens de boeking aan u doorgegeven.