Jomtien Palm Beach

4 out of 5 stars (4 / 5)
Een meer dan goed middenklasse hotel met een goede ligging en ook geschikt voor een langer verblijf. Speciaal aanbevolen, mede vanwege de scherpe prijs.

Ligging: Temidden van palmen en een tropische tuin in het rustige, noordelijke deel van Jomtien, slechts door de kustweg gescheiden van het strand en in de nabijheid van gezellige winkeltjes.

Bijzonderheden: Dit is één van de beste hotels in Jomtien.

 

Kamers
Alle ruime, mooi ingerichte kamers hebben standaard een 2-persoons- en een 1-persoonsbed, airconditioning, tv, telefoon, WiFi, koelkast/minibar en een badkamer met bad, douche, toilet en föhn. De kamers in de Main Wing bieden alle zijdelings zeezicht. De superiorkamers bevinden zich op de lagere verdiepingen; de deluxe kamers bevinden zich op de hogere verdiepingen, waardoor er beter uitzicht is. De kamers in de nieuwere Jomtien Wing zijn luxueuzer ingericht dan die in de Main Wing.

 

Faciliteiten
Grote receptie, lift, gezellige lobby/lounge met zitjes en bar, koffieshop, snackbar, restaurants met Thaise en Westerse keuken, groot zwembad, poolbar, fitnessruimte, bowlingbanen, snookerruimte, gezellige pub met karaoke en een tropische tuin met palmen.

 

Restaurants & Bars
The Coral Reef (Thaise en internationale gerechten) • Ginseng (Koreaanse gerechten) • Palm Terrace (seafood gerechten) • Lighthouse (koffieshop, Thaise en internationale gerechten) • Rewind Pub & Karaoke • Sunset Lobby Bar

* Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de actuele wisselkoers van de Thaise Baht en Euro. Deze koers is aan verandering onderhevig. Het definitieve boekingstarief wordt tijdens de boeking aan u doorgegeven.