Dream Hotel

4 out of 5 stars (4 / 5)
Een “haute couture” hotel in het hart van Bangkok’s mode en shopping
centrum van Sukhumvit Road waar het exotische Oosten gemengd wordt
met de Westerse grilligheid.

Ligging: In een soi (smalle straat) op ongeveer 250 m. van Sukhumvit Road.

Bijzonderheden: Het ontwerp van dit hotel, “The Dream Sequence”, voegt een avant-garde surrealistische dimensie toe aan de wereld van accommodatie en ontspaning. Butlerservice, express check-in en check-out behoren tot de mogelijkheden die ter plaatse geboekt kunnen worden. Vanaf het moment dat de liftdeuren open gaan waant u zich in een droomwereld waar indigoblauw gekleurde gangen met zacht gedimd licht naar uw kamer leiden.

 

Kamers
Alle 195 over twee vleugels verdeeld gelegen classic en deluxe kamers zijn bijzonder trendy en luxueus ingericht en hebben airconditioning, telefoon, tv, cd/dvd speler, WiFi, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje, en een badkamer met wastafel, douche, toilet en föhn. De Deluxe kamers zijn iets groter.

 

Faciliteiten
Ruime lobby met receptie, lift, bar/lounge, restaurant met Thaise en Westerse gerechten, zwembad, poolbar voor lichte snacks en cocktails, wellness, fitnessruimte en WiFi in het hele hotel.

* Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de actuele wisselkoers van de Thaise Baht en Euro. Deze koers is aan verandering onderhevig. Het definitieve boekingstarief wordt tijdens de boeking aan u doorgegeven.