Centara Koh Chang Tropicana Resort

4 out of 5 stars (4 / 5)
Een luxe resort met een gunstig prijsniveau waarvan de kamers beslist niet onder doen voor kamers in veel duurdere resorts.

Ligging: Direct aan het mooie langgerekte zandstrand van Klong Prao Beach. De bungalows bevinden zich in de ruim opgezette tropische tuin. De superior kamers bevinden zich in de 2 verdiepingen-tellende Superior Wing.

 

 

Kamers
De superiorkamers (52m2) hebben airconditioning, tv, telefoon, WiFi, minibar, kluisje, koffie- en theezetfaciliteiten, balkon en een badkamer met bad, douche en toilet. De prachtig afgewerkte en sfeervol ingerichte deluxe kamers (56m2) hebben een balkon of een terras. De Deluxe Cabana’s (66m2) hebben dezelfde faciliteiten als de Deluxe kamers, maar zijn nog ruimer.

 

Faciliteiten
Open lobby met receptie, lounge, koffieshop, seafood restaurant, prachtige tuin met wandelpaden en waterpartijen, 2 zwembaden, poolbar, jacuzzi, kinderbad en wellnesscenter. Geen lift (laagbouw).

 

Restaurants & Bars
Sea Breeze Beachside Restaurant & Bar (Thaise, internationale, BBQ seafood gerechten) • Sunset Bar

 

* Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de actuele wisselkoers van de Thaise Baht en Euro. Deze koers is aan verandering onderhevig. Het definitieve boekingstarief wordt tijdens de boeking aan u doorgegeven.