Strandvakantie Thailand

Zin in een strandvakantie in Thailand? Dan heeft u een goede keuze gemaakt, want daar is Thailand een uitstekend land voor. Een heerlijke strandvakantie, een beetje verder van huis dan voorgaande jaren misschien…..  bij Khao Lak onder andere kunt u volop genieten. Allereerst merkt u de rust op, de tropische stranden met palmbomen, die zorgen voor de nodige verkoeling en iedere dag weer het mooie uitzicht wat u niet mag missen. U kunt zelfs de onderwaterwereld bij de Similan eilanden ontdekken. Of wilt u wegdromen tijdens een strandvakantie Thailand bij het uitzicht op de kalkrotsen in de PhangNga baai? Het kan allemaal als u die vakantie gaat boeken.

Uw ideale strandvakantie Thailand

Vraagt u zich eens af, wat is uw ideale strandvakantie in Thailand? Wilt u graag in een hotel, all inclusive? Of wilt u een hotel direct aan het strand? Het kan allemaal geregeld worden. Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden in Thailand als het over het overnachten gaat. Bekijkt u daarom alle mogelijkheden, zodat u snel uw ideale droomreis kunt boeken. Dit is misschien wel een lang gekoesterde droom van u, die nu eindelijk uit gaat komen. Boek de strandvakantie Thailand, een vakantie waarover u nog lang zult napraten. U zult er helemaal tot rust komen en met een mooie ervaring huiswaarts keren.

Strandvakantie Thailand in Khao Lak

Veel mensen die van een strandvakantie in Thailand willen genieten, kiezen voor de streek Khao Lak. U vindt hier veel kleine dorpjes. Het is hier heerlijk rustig en het staat bekend om de mooie, afgezonderde witte stranden met de azuurblauwe Andamanse Zee. Mooie palmbomen en typische hoge steile rotseilandjes, prachtig om te bekijken. Rustige nachten beleeft u hier zeker, heerlijk ontspannen na de drukte van het dagelijks leven tijdens het zonnebaden. Het is de moeite waard om hier vakantie te vieren. Naast de rust is er overdag ook genoeg te beleven in Khao Lak. Een dagtocht maken bijvoorbeeld naar het binnenland, of de natuur verkennen in de regio. Er kan zelfs gedoken worden en dat is ook echt de moeite waard! Dit zijn momenten die u niet snel gaat vergeten! Er is namelijk genoeg te beleven tijdens een strandvakantie in Thailand. De hele dag zonnen, zwemmen en relaxen, tussendoor af en toe een hapje eten, wat drinken en misschien wel rondtrekken. Het is vakantie, dus u heeft het allemaal zelf in de hand. Mensen, die het land kennen, zullen deze vakantie zeker aanraden. Volg deze tip op en boek nu een strandvakantie in het mooie Thailand!

 

Mail ons voor onze aanbiedingen

Vind de perfecte vakantie

Alle bestemmingen
Alle vakanties

 

 

Een greep uit ons aanbod: